Schrijven

Vrijwel iedereen kan schrijven, maar goed schrijven is een vak. Voor mij is het mijn vak en ik word er blij van. Ik vind het heerlijk om een tekst zo te schrijven dat hij volledig helder is en perfect past bij de doelgroep.

Het moeilijkste van schrijven is hetgeen je in je hoofd hebt, ook echt op papier krijgen. Is dat eenmaal gelukt dan hoef je alleen nog maar wat bij te schaven en de puntjes op de i te zetten. Maar vaak kom je niet tot deze fase. Je weet wel in grote lijnen wat je wilt schrijven, en als je in bed ligt formuleer je de mooiste zinnen, maar zodra je achter je toetsenbord zit lijkt het allemaal verdwenen. Het komt simpelweg niet vanuit je hoofd op papier. Of na vijf zinnen heb je eigenlijk alles wel gezegd, terwijl je je hele website moet wellen. En dat is precies waar ik je kan helpen. Ik luister naar je, vraag door, denk mee en al snel heb je dat wat in jouw hoofd zit, overgedragen naar mijn hoofd. En meer dan dat want door mijn vragen heb je de hiaten in je hoofd opgevuld.

Bij elke tekst die jij wilt schrijven kunnen we dit samen doen. Of het nu gaat om een scriptie, een non-fictieboek, je levensverhaal, de tekst voor je website en of een sollicitatiebrief, samen krijgen we duidelijk wat jij wilt schrijven.  Daarna gaan we kijken wat het beste bij jou past:

Wil je persoonlijke begeleiding bij je schrijfproces?
Wil je een cursus of een workshop volgen voordat je begint met schrijven?
Wil je dat ik een boek of levensverhaal schrijf onder jouw naam (ghostwriting)?
Wil je zelfstandig aan de slag en het resultaat door mij laten redigeren?

Er is veel mogelijk dus neem gerust contact met me op, ook als wat jij voor ogen hebt hier niet bij staat.

--------------------------------------------------------------
Als bedrijf of organisatie kun je me inhuren als freelance redacteur of schrijver. Mijn expertise ligt op het gebied van psychologie, psychiatrie, zelfhulp, gezondheid, voeding, hlbtqia, diversiteit, emancipatie, maatschappij, verandering & rouw en levensverhalen.